Bij waterinstallaties is NEN 1006 de norm

Waterinstallaties zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Van een normale installatie voor een eengezinswoning tot een grote en meestal complexe installatie voor grote gebouwen of industriële bedrijven. Door onze jarenlange ervaring en vakkennis kunnen wij alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren aan kleine en grote installaties. Of het nu gaat om een eenvoudige reparatie, de aanleg van een nieuwe installatie of een complete renovatie.

Daarbij werken wij volgens NEN 1006. Dit is de norm waaraan een leidingwaterinstallatie moet voldoen vanuit het oogpunt van volksgezondheid, veiligheid en doelmatigheid. Deze norm passen wij toe bij elke nieuw aan te leggen leidingwaterinstallatie en voor uitbreidingen, wijzigingen, gehele of gedeeltelijke vernieuwingen, herstellingen en onderhoud aan een bestaande leidingwaterinstallatie.

Gasinstallaties? Wij zorgen dat u goed geïnstalleerd bent!

Als erkend en gediplomeerd installatiebedrijf kunnen en mogen wij werken met ieder type gasinstallatie. U kunt bij ons onder meer terecht voor periodiek onderhoud, het oplossen van storingen, het aanvragen of vergroten van uw aansluiting en het aanleggen van een compleet nieuwe gasinstallatie.

Vooral voor het installeren van een gasinstallatie is veel vakkennis vereist. Het kan zelfs gevaarlijk zijn als dit niet correct gebeurt. Wij verzorgen dat uiteraard graag voor u. En desgewenst geven we u graag professioneel advies.

CLB zorgt dat u er warmpjes bijzit met uw CV

Bij CLB adviseren wij u graag bij het kiezen van de CV-installatie die voor u het meeste rendement oplevert. Wij renoveren bestaande installaties en leggen nieuwe installaties aan. Daarnaast bieden we u een voordelig onderhoudscontract. Tijdens de jaarlijkse onderhoudsbeurt lossen we eventuele kleine problemen meteen op. Zodat de levensduur van uw CV-installatie wordt verlengd en de kans op uitval tot een minimum wordt beperkt. Kortom, bij CLB doen we er alles aan om te zorgen we dat u er letterlijk en figuurlijk warmpjes bijzit.

Wij werken voornamelijk met CV-ketels van Nefit en Remeha.

Vloerverwarming: niet zichtbaar, maar voelbaar

Het enige wat u van uw vloerverwarming ziet is de thermostaat. Verder wordt alles keurig netjes weggewerkt. Daardoor geeft vloerverwarming uw woning of kantoor niet alleen een warme, maar ook een mooie uitstraling. Het is een ideaal systeem dat wij zowel voor u als hoofdverwarming als bijverwarming kunnen plaatsen. Tegenwoordig zijn de systemen zo ontwikkeld dat u de ruimte in de winter kunt verwarmen en in de zomer kunt koelen.

Voor een optimaal bouwproces tekenen wij de installaties in met Stabicad

We willen zo goed mogelijk samenwerken met de aannemers waarmee we werken en het bouwproces optimaal laten verlopen. Daarom tekenen we bij ons op kantoor vanuit het bouwkundig tekenprogramma AutoCAD de verwarmingsinstallaties in met Stabicad. Dankzij dit installatietechnische tekenprogramma weten de monteurs precies hoe ze de installatie moeten aanleggen. Bovendien weet de eigenaar of huurder van de woning of het bedrijfspand naderhand precies hoe de leidingen lopen. De kans dat er een leiding geraakt wordt tijdens en na de bouw wordt daardoor tot een minimum beperkt.